Back to top

El Parc del Pescador tindrà un nou pàrquing subterrani el 2024

El projecte planteja que les noves instal·lacions tinguin una capacitat de més de 350 places d'aparcament.

El consistori cambrilenc ha presentat un avantprojecte per construir un pàrquing soterrani al Parc del Pescador. El batlle cambrilenc ha explicat als micròfons de Canal Reus que, després d'uns anys complicats pel que fa a la construcció pública i amb les noves normatives urbanístiques, han detectat la pèrdua de places d'aparcament a la vila marinera. A més, encapçalen un projecte de vianalització del centre, que també ha de passar per una bona planificació de l'aparcament

En aquesta línia, ara presenten un avantprojecte per a un nou pàrquing subterrani d'una planta, que comptarà amb més de 350 places d'aparcament. El pressupost aproximat és de dos milions i mig d'euros: un milió i mig per la part del soterrani i l'altre milió restant per a la creació d'una zona verda, que serveixi d'extensió del parc, a l'actual àrea d'aparcament de zona blava.

Aquesta notícia, que implicaria noves intervencions al municipi, arriba poques setmanes abans que acabin les obres de la Rambla Jaume I, que han generat afectacions al trànsit i als negocis i veïns de la zona. Des del consistori entenen aquest projecte com a prioritari i, per aquesta raó, la intenció és licitar-lo a inicis del 2023 i que les obres puguin dur-se a terme cap a la segona meitat del pròxim any i inicis del 2024.

Paraules clau:

Notícies relacionades