Back to top

El Parc de Nadal d'enguany rebaixa el preu de l'entrada

La rebaixa del preu de l'entrada i el pagament dels acompanyants són dues de les novetats. L'edició d'aquest any obrirà les portes el divendres 27 de desembre fins al dissabte 4 de gener, en horari de tardes.
parc nadal

Tallers, esports i teatre

Diversos tallers, activitats esportives o de teatre són algunes de les vuitanta propostes que es podran fer al Parc de Nadal d'aquest any. Tot això, es durà a terme en més de 6.000 metres quadrats i la zona exterior del recinte de la Fira Reus de Tecnopart, des de divendres 27 de desembre fins dissabte 4 de gener, en horari de tardes.

3 euros l'entrada pels infants i els seus acompanyants

Una de les principals novetats d'enguany és la rebaixa en el preu d'accés al Parc, l'entrada passarà de valdre 5 a 3 euros, pels infants i els seus acompanyants. Una acció també nova d'aquesta edició, ja que els pares i mares, fins ara, no pagaven entrada. A banda d'aquest fet, les activitats exteriors passaran a ser gratuïtes.

parc de nadal

Bàsquet i ball

Pel que fa als temes centrals de la 41a edició del Parc van en concordança amb l'actualitat reusenca. Les activitats de lleure aniran enfocades en el joc, més concretament: el bàsquet, dins del marc de Reus Ciutat del Bàsquet Català, i en el ball amb motiu de l'any Roseta Mauri.

Parc de nadal

Cap nen sense joguina

A més a més, en l'àmbit de la solidaritat el Parc de Nadal col·labora amb la recollida solidària de joguines noves anomenada 'Cap nen sense joguina'.

parc nadal

Paraules clau:

Notícies relacionades