Back to top

El Parc Samà acull la segona edició del Samà Slow Market a Cambrils

Una trentena de comerciants i artistes locals mostren els seus productes al jardí històric de Parc Samà en una experiència de compres en plena natura

El II Samà Slow Market ofereix fins diumenge, 8 d'agost, uns dies plens de música i esdeveniments per a tota la família, amb activitats específiques per als més petits. Igual que en la primera edició, la filosofia que inspira aquesta iniciativa consisteix en una proposta per passejar relaxadament entre arbres centenaris i animals exòtics, gaudir de la seducció de l'arquitectura modernista i aturar-se en les parades d'artesania, flors, ceràmica, joieria, bijuteria, pintura... en una experiència de consum sostenible i en plena comunió amb la natura.

Programa i horaris

L'horari de divendres i dissabte és de 10 del matí a 12 de la nit. Diumenge, últim dia d'aquest segon Samà Slow Market, l'horari serà de 10 del matí a 10 del vespre. Durant cada dia, els comerciants descansaran des de les 14 fins a les 17 hores. Les tarifes per accedir al parc durant el Samà Slow Market no varien (10 euros), excepte per a aquells que tinguin el passi anual (Samalina), que amb un abonament de 5 euros tindran accés a cada dia de l'esdeveniment. Els residents de Cambrils tenen un 50% de descompte en l'entrada.

parc samà slow market

Bona acollida entre els assistents

L'èxit de la primera edició ha permès donar continuïtat al Samà Slow Market, que neix de la col·laboració entre els sectors comercial i turístic de Cambrils, estimulada per les àrees de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament. A l'acte d'inauguració, amb una bona entrada de visitants, han assistit el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils, Oliver Klein, i el d'Urbanisme, Enric Daza, amb la directora del Parc Samà, Marketa Stverakova, i la coordinadora dels comerciants, Teresa Recasens, com amfitriones.

Paraules clau:

Notícies relacionades