Back to top

El Parc Samà estrena nou laberint vegetal

Aquest cap de setmana el Parc Samà ha viatjat a l'època vuitcentista. Coincidint amb la segona Festa del Modernisme, s'ha inaugurat el nou laberint vegetal, dedicat als Objectius de Desenvolupament Sostenible que defensa l'ONU.
nou laberint vegetal del parc samà

La gran novetat d'avui és el laberint vegetal. Per als visitants, entrar al laberint és sinònim d'endinsar-se a un joc de preguntes i consells basats en els 17 objectius inclosos en el desenvolupament sostenible promoguts per l'ONU.

Com protegir el planeta, construir un món millor o posar fi a la pobresa són alguns dels objectius que es promouen en el joc del laberint. D'aquí a un parell de setmanes, quan les plantes de blat de moro sobrepassin els dos metres, la nova instal·lació encara serà més atractiva.

La inauguració del laberint ha tingut lloc en el marc de la Segona Festa Modernista, organitzada per commemorar els orígens del parc. Durant la celebració s'ha comptat amb la presència de tres personatges ambientats en l'època, una visita teatralitzada, la mascota del parc Wako, i un tast d'un nou vermut Izaguirre, que recupera una fórmula botànica del segle XIX.

Paraules clau:

Notícies relacionades