Back to top

El Parc Samà es tornarà a vestir de terror

El Parc Samà de Cambrils es convertirà, altra vegada, a partir d'aquest divendres en un passatge del terror. Les principals novetats d'enguany seran l'aposta per un horari exclusivament diürn, i la reducció del nombre de passatges del terror, que comptarà amb 3 passatges del terror, i una zona de tallers infantils.
Dark Samà

El terror torna al Parc Samà de Cambrils. A partir d'aquest divendres dia 11 d'octubre, i fins al 10 de novembre, tots aquells que siguin fans de l'adrenalina dels passatges del terror tenen una cita: el Dark Samà. Amb la finalitat de dinamitzar i acostar el territori a tots els públics, aquest any l'enfocament és més familiar, i l'horari exclusivament diürn, ja que només estarà obert fins a les 8 del vespre, els divendres, els dissabtes i els diumenges, i les dates assenyalades del 31 d'octubre i 1 de novembre.

L'edició d'aquest any s'ha centrat a recuperar les arrels del Parc Samà; l'època victoriana i la del romanticisme. Una època on van nàixer diferents personatges mítics del terror com Frankenstein i Dràcula, i que han dut a centrar el Dark Samà en el Terror Victorià.

Els tres passatges del terror que inclou el Dark Samà són: el del Jack l'Esbudellador en realitat virtual, el del Terror Victorià, i el del Celler del professor Abraham Van Helsing. Pel que fa a la zona de tallers infantils ambientats en personatges i llocs icònics de l'època, se situarà a dins de L'hivernacle de botànica oculta, una localització inaugurada aquest mateix any.

Paraules clau: