Back to top

El Pare Manyanet acull la seva primera jornada de donació de sang

Gairebé un centenar de pares i mares, personal del centre i veïns de la zona es van apropar fins al centre per aportar el seu granet de sorra i contribuir en les donacions de sang que van organitzar els alumnes de 3r d'ESO.

Gairebé un centenar de persones entre pares i mares, personal docent i veïns es van apropar aquest dimecres a la tarda a la campanya de donació de sang que va dur a terme el Col·legi Pare Manyanet.

De fet, després d'anunciar-ho a través de les xarxes socials de l'escola i als comerços del voltant, amb només dos dies ja van rebre fins a 88 sol·licituds, el topall que els havien marcat des del Banc de Sang per poder comptar amb el personal que tenien disponible.

Una iniciativa que sorgeix dels projectes d'aprenentatge i servei que es fa a les escoles que vulguin participar en la donació de sang. En el cas del col·legi Pare Manyanet, ha estat coordinada pels estudiants de biologia de 3r d'ESO.

Repetiran l'any vinent en dues jornades

Des del centre recalquen que ha sigut una bona manera d'ajudar a la vegada que els seus alumnes han après tota la metodologia de les donacions. Després d'aquesta bona acollida, la idea del centre és instaurar-ho i de cara a l'any vinent fer-ho en dues jornades diferents, abans de Nadal i abans d'acabar el curs.
 
 
 
 
 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades