Back to top

El Parlament de Catalunya aprova la llei de les APEU

El Tomb de Reus convida la resta d'entitats, associacions i comerços de la ciutat a formar part d'aquest nou sistema comercial basat en la col•laboració públicoprivada.

El Parlament de Catalunya dóna llum verda als APEU, les àrees de Promoció Econòmica Urbana. Després d'anys sentint-ne a parlar, ara ja són una realitat. En aquest sentit, el Tomb de Reus celebra la notícia i estén la mà a la resta de col•lectius de la ciutat, entitats, mercats, associacions, comerços i un llarg etcètera, perquè s'impliquin i donin suport a aquesta nova eina per al comerç de proximitat. De moment, l'objectiu principal és el de millorar la qualitat dels serveis, la neteja, la seguretat i sobretot, minimitzar els locals buits.

Una realitat a Reus entre finals del 2021 i mitjans del 2022

El primer pas és preveure l'àrea i tots aquells espais implicats i crear un projecte amb una vigència de 5 anys. Pallejà creu que entre finals del 2021 i mitjans del 2022 ja podria haver-hi un o més APEU a la ciutat. La notícia ha estat molt ben rebuda per part dels comerços del Tomb de Reus per la qual cosa tots els clients que comprin aquesta tarda pels seus establiments seran obsequiats amb la bossa 'Un somriure és màgia'.

Paraules clau:

Notícies relacionades