Back to top

Parlar d'addicions, salut mental i suïcidi amb els joves a través de l'audiovisual

Aquest és l'objectiu de la segona jornada Drogues i Estigma en la Salut Mental, una sessió organitzada pel Servei d'addiccions i salut mental de l'Hospital Sant Joan dins el festival Psicurt.

Parlar obertament de les addicions, del seu efecte en la salut mental i la relació que pot tenir amb el suïcidi. Aquest és l'objectiu de la segona jornada Drogues i Estigma en la Salut Mental, una sessió organitzada pel Servei d'addiccions i salut mental de l'Hospital Sant Joan dins el festival Psicurt. Una jornada que s'ha celebrat aquest dilluns a l'auditori del centre hospitalari, coincidint amb el dia mundial de la Salut Mental.

A través de la projecció de diversos curtmetratges que han parlat sobre aquests temes en l'edició d'enguany, més de mig miler de joves d'instituts de secundària i batxillerat de la ciutat han pogut parlar sobre aquestes qüestions, sobre els seus propis sentiments i experiències personals. A la vegada, els professionals del servei els han ofert eines per poder gestionar situacions i relacions en aquest sentit.

Paraules clau:

Notícies relacionades