Back to top

Un partit de categoria superior

Marc Carrasco, entrenador del Reus FCR, destaca la qualitat del Valls i assegura que és un dels millors enfrontaments que es poden veure a la categoria.

Sense cap mena de dubte, el Reus-Valls de diumenge és el millor partit que es pot veure al grup 3 de la Primera Catalana i, molt probablement, en tota la categoria. S'enfronten dos equips confeccionats per pujar a la Tercera Federació, i que han estat els principals dominadors de la temporada: s'han jugat vint-i-cinc jornades, quinze de les quals el líder de la classificació ha estat el Reus, i cinc el Valls. 

Per aquest motiu, el tècnic ganxet Marc Carrasco destaca que "és un partit de categoria superior", i que el Valls "està dissenyat per lluitar l'ascens fins al final i, possiblement, tenen el millor entrenador de la lliga".  

Sense pensar en l'anada

En el partit jugat a l'Alt Camp, els de Manel Cazorla es van imposar amb dos gols en el tram final de partit. Una situació que Carrasco ha volgut remarcar com a arma dels blanc-i-vermells. Tot i això, l'entrenador assegura que el duel de l'anada només es pot agafar "per les situacions tàctiques", però que "anímicament no té més rellevància que l'estat actual dels dos equips". 

La lliga continua

Marc Carrasco ho vol deixar clar: passi el que passi diumenge, la competició no s'acaba aquest diumenge. "És un partit important, com cada setmana", diu el tècnic, qui assegura que "no volem fer que sigui un partit especial perquè només hi ha tres punts en joc". 

El Reus-Valls es jugarà diumenge a partir de les 17:00 h, i el podran seguir en directe a través de Canal Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades