Un partit de deu

La Fundació Futbol Base Reus li ha endossat deu gols al Martorell en l'últim partit del curs a l'Estadi.

El recital de la Fundació Futbol Base Reus no ha començat fins al minut 12, amb la primera diana del partit obra d'Irati Lazcano. Fins al descans hi ha hagut quatre gols més. Natàlia Àlvarez, Irati Lazcano amb un doblet i Paula Catalán han deixat el duel encarrilat a la mitja part (5-0).

Isa Margalef ha fet el sisè en una centrada sense rematadora, i Carla Vázquez ha fet el setè un minut després. Mar Dalmau des de l'interior de l'àrea ha fet el vuitè, Iris Burgos el novè, mentre que Marina Celma ha estat l'autora del desè i últim gol ganxet.

Partit de comiats

Imatge: Xavi Guix

La central Esther Barberà penjarà les botes quan acabi el curs, i aquest diumenge ha jugat l'últim partit de la seva carrera a l'Estadi. Qui també deixa l'equip és Iris Burgos, però en aquest cas per motius laborals. La juvenil Paula Catalán també deixa el club, ja que marxa a estudiar i jugar als Estats Units.

Encara no s'ha acabat el curs, ja que aquest diumenge, la Fundació jugarà al camp del Morell l'últim partit de la temporada. L'objectiu és guanyar i esperar que el Levante las Planas B perdi. Si passa, les roigs-i-negres guanyaran la lliga i aconseguiran l'ascens a Preferent.