Back to top

El partit entre la Fundació Futbol Base Reus i el Girona, en directe per Canal Reus

El duel d'aquest dissabte estarà marcat per la solidaritat. Canal Reus continua de la mà de la Fundació Bara, i en aquest partit, es recolliran sucs, llet i oli en benefici de l'entitat.

Després de la victòria al camp del Badalona, la Fundació Futbol Base Reus buscarà el segon triomf consecutiu contra el Girona. Les roigs-i-negres arriben a la cita després d'iniciar el 2024 amb tres triomfs en cinc partits, confirmant la bona dinàmica i consolidant-se a la categoria després d'un inici irregular. L'objectiu del Reus és estar el més amunt possible, i això implica guanyar equips de la part alta de la classificació com el Girona, tercer amb 44 punts i que ve de guanyar els últims cinc partits.

Natàlia Àlvarez, jugadora de la Fundació, ha parlat d'aquest duel i ha repassat l'actualitat de l'equip roig-i-negre al Cercle Central de Canal Reus. 

Partit solidari

El Reus-Girona es jugarà dissabte a partir de les 12 h i es podrà seguir en directe per Canal Reus. Aquest és un partit solidari amb la Fundació Bara, i es demana que els assistents al duel portin sucs, llet i oli.

Recupera el programa

Paraules clau:

Notícies relacionades