Back to top

El partit de l'any

Els dos millors equips de la Lliga Europea de Futbol Americà se citen aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, a l'Estadi Municipal de Reus. Els Dragons d'Andrew Weidinger rebran la visita del Viena Vikings, l'únic equip que, juntament amb els reusencs, continuen invictes aquesta temporada.

Tot i que la Lliga Europea de Futbol Americà es troba a l'equador de la temporada, hi ha dos equips que estan despuntant per damunt dels altres i que són favorits per emportar-se el títol: els Barcelona Dragons i el Viena Vikings. Aquesta etiqueta se l'han guanyat per mèrits, ja que són dues franquícies que lideren la seva conferència amb un balanç de cinc victòries i zero derrotes. Els reusencs encapçalen la divisió sud, i els austríacs la central.
 
S'enfronten dos equips que freguen la perfecció en gairebé tots els aspectes del joc. Els d'Andrew Weidinger són el segon millor atac i la tercera millor defensa; mentre que els de la capital d'Àustria són els que més punts han anotat i els que menys n'han encaixat. Tot plegat, fa que qualsevol petit detall sigui clau per decidir el duel. El Vikings és un dels equips que s'ha incorporat enguany a la competició, igual que el rival dels Dragons de la setmana passada, l'Istanbul Rams.
 
Després d'aquest duel, els Dragons descansaran. I ho faran un cop hauran jugat la meitat de partits de la temporada. Cal recordar que el play-off pel títol el juga el primer de cada conferència i el millor segon. El partit de l'any a la Lliga Europea de Futbol Americà es jugarà aquest dissabte, a partir de les 18 h, a l'Estadi Municipal de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades