Back to top

Pas endavant per al trasllat de la Facultat de Medicina

L'Ajuntament de Reus treu a licitació el contracte de l'estudi previ per a la construcció de la nova facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

El trasllat de la Facultat de Medicina està més a prop. De moment, el consistori reusenc s'ha encarregat del primer pas: fer un estudi previ a la nova construcció que tindrà lloc entre l'Hospital Sant Joan de Reus i la Facultat d'Economia i Empresa. El contracte d'aquest estudi sortirà a licitació a partir d'aquest dimecres amb un cost de 21.000 euros, assumit íntegrament per l'Ajuntament de Reus, el qual aposta firmament per les sinèrgies que aquesta acció generarà a la ciutat.

Busquen finançament extern

Segons la URV, la falta de pressupost ha estat l'obstacle principal del trasllat. Ara, tot i la col•laboració del consistori en aquesta primera passa, la URV segueix buscant finançament extern per a l'execució de l'obra. Ja sgui per part de la Generalitat o a partir dels fons europeus.

Segon edifici més antic de la URV

La Facultat de Medicina és el segon edifici més antic de la URV després del de la Facultat de Psicologia, que també està en procés de trasllat. Per això, remarquen que és més que necessari modernitzar els seus espais. La URV té l'esperança de començar a veure les obres en un període de cinc anys vista.

Paraules clau:

Notícies relacionades