Back to top

Pas endavant per a la construcció del carril bici de Blancafort

Infraestructures de la Generalitat ha licitat una adaptació de la redacció del projecte del carril bici de la Urbanització Blancafort de Reus.
Carril bici

Ja fa anys que els veïns de la Urbanització Blancafort reclamen un carril bici i vorera que uneixi la zona residencial amb la rotonda que connecta el Santuari de Misericòrdia amb la T-11.

Ara, sembla que el projecte del carril bici hagi fet un pas endavant després que la Generalitat hagi tret a licitació el contracte d'assistència tècnica per a la redacció del carril bici de Blancafort i el seu sistema de drenatge.

Un cost de 56.870 euros

Aquesta part del projecte compta amb un pressupost de 56.870 euros i el termini de presentació d'ofertes estarà obert fins al 16 de març. El president de l'Associació de Veïns, Bartolomé Pluma, explica que, tot i ser un petit pas, el fet que la redacció del projecte s'hagi obert a concurs, és una bona notícia. Un dels inconvenients de la construcció del carril bici sempre havia estat el drenatge i és per això que aquest també figura en la licitació que ha fet Infraestructures.

Carril bici

Paraules clau:

Notícies relacionades