Back to top

El pas més dels Xiquets no arriba per Misericòrdia

Després de l'ensopegada amb el 4de9f al darrer assaig, els Xiquets de Reus asseguren una tripleta de vuit més per Misericòrdia. Ara ja pensen en la Diada del Mercadal, al proper 7 d'octubre.

Els Xiquets de Reus sumen una tripleta de vuit més al seu historial, després de descarregar amb solvència el 3de8 en primera ronda, el 2de8f en segona ronda, i el 4de8 en la tercera. La caiguda que van patir en el darrer assaig amb el 4de9f, ha fet que en la Diada de Misericòrdia hagin optat per revalidar la tripleta de vuit, una actuació que aquesta temporada han repetit en diverses ocasions. 

Els Moixiganguers d'Igualada fan història a Reus

Els de Reus han estat acompanyats pels Moixiganguers d'Igualada, que han descarregat el seu primer pilar de 6 de la història i el primer 5de8 de la temporada, els Castellers de Lleida, que han fet el seu primer 4de8 de la temporada i la seva millor actuació des de la represa, i els Nens del Vendrell, que han descarregat el 4de8, 5de7 i 4de7 amb el pilar.
Per finalitzar diada castellera, que ha tingut lloc a la plaça del Mercadal, les 4 colles han fet nombrosos pilars de comiat.

Paraules clau:

Notícies relacionades