Back to top

Un pas més per salvar el Ploms

El ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat la modificació urbanística que ha de permetre construir una residència de gent gran en terrenys del club. Aquesta operació ha de permetre la viabilitat econòmica del Ploms.

L'Ajuntament de Reus ha avalat aquest divendres al plenari, i per unanimitat, el projecte de remodelació urbanística del Ploms. Es tracta d'un projecte necessari per tal que el club pugui solucionar les tensions econòmiques, però que necessita encara de l'aval de la Generalitat de Catalunya. En les properes setmanes aquest projecte ha de passar per la Comissió d'Urbanisme. 

Concretament, el que s'ha aprovat al plenari d'aquest juny, és el projecte presentat pel propi club que té com a objectiu "assegurar la subsistència i ampliació dels llocs de treball que el club genera al voltant de la seva activitat i, alhora, garantir la pervivència d’una institució molt rellevant a nivell esportiu, social i cultural de la ciutat”. El pla es fixa com a altres objectius ordenar urbanísticament i concretar els usos i la titularitat dels equipaments que defineix el pla general per a la necessària modernització de les instal·lacions esportives del Club Reus Ploms.

L’ordenació del Pla especial urbanístic s’estructurarà a partir de la definició de cinc àrees corresponents a àmbits d’ús diferenciats que són les següents: Poliesportiu, serveis centrals, pista d'atletisme i dos equipaments d'allotjament comunitari.

Paraules clau:

Notícies relacionades