Back to top

El passaport COVID provoca transfuguisme de clients als gimnasos

Els propietaris dels gimnasos asseguren que molts clients que no tenen el certificat, s'han donat de baixa dels seus establiments i acudeixen a centres esportius sense supervisió on denuncien que no hi ha control d'accés.

La primera setmana d'obligatorietat del certificat COVID per accedir als gimnasos també ha suposat un sotrac a molts establiments esportius de la ciutat. Des del sector asseguren que, tot just ara que començaven a recuperar la facturació prèvia a la pandèmia, el fet d'haver d'exigir el document que acredita que l'usuari està vacunat, els ha fet perdre clientela.

Asseguren que molts dels seus clients que encara no s'han vacunat han optat per deixar de pagar la quota als seus gimnasos habituals, on es requereix aquest document per accedir, i han marxat a altres centres esportius, amb horaris més extensos i habitualment sense supervisió, on fora d'horari d'atenció al client accedeixen sense impediments.

D'altra banda, des del sector també expliquen que dubten sobre si legalment poden demanar documents personals com el DNI per comprovar que el certificat COVID és realment de la persona que acredita ser. Tot plegat, provocat a la ja usual davallada de clients durant els dies de Nadal, provoca que encarin el final d'any amb menys optimisme de l'esperat.

Paraules clau:

Notícies relacionades