Back to top

Passar de l'odi a l'amor a través de '36 preguntes'

Humor i entreteniment són els principals ingredients de "36 preguntes que faran que t'enamoris, o no", de Pere Anglas, una comèdia romàntica interpretada per la companyia McGregor i coproduïda per la Federació d'Ateneus de Catalunya, que aquest diumenge s'ha pogut veure a l'Orfeó Reusenc.

"36 preguntes que faran que t'enamoris, o no", és una història que parteix de l'estudi sociològic del psicòleg Arthur Aron, on va experimentar amb els mecanismes que s'activen quan intimem amb una persona. Des d'aquesta màxima, l'obra escenifica, en clau d'humor, com interactuen dos personatges desconeguts i de caràcter totalment diferent davant d'aquest mateix experiment.

Fer teatre en pandèmia

Malgrat les dificultats que s'han trobat per la pandèmia, asseguren que s'hi han anat adaptant i estan contents d'haver pogut tirar el projecte endavant. Actor i actriu reconeixen que no ha estat fàcil fer els assajos amb mascareta, però afirmen que això els ha fet concentrar més en treballar la resta del cos.
Reus és la segona ciutat que acull l'obra, que s'ha estrenat recentment. A partir d'ara els espera una gira d'un any per tot Catalunya, si les mesures anticovid ho permeten.

Paraules clau:

Notícies relacionades