Back to top

'Passat l'estiu molts negocis abaixaran la persiana'

Des de l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de la demarcació de Tarragona demanen ajudes valentes i comenten que molts establiments hauran de tancar permanentment després de la temporada d'estiu.
Hostaleria a la Costa Daurada

Moltes persones procedents d'altres territoris han vingut aquesta setmana a la Costa Daurada, un fet que el sector de l'hostaleria celebra en un moment en què la seva situació és crítica.

En aquest sentit el sector intenta ser positiu i ja té la mirada posada en la temporada d'estiu que l'intentaran allargar fins a l'octubre.

Baixa rendibilitat

Malgrat tot, els mesos de confinament i la distància social actual propicien que la rendibilitat d'aquests negocis sigui molt baixa. És per aquest motiu, que des de l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de la demarcació preveuen que molts d'aquests establiments hauran d'abaixar la persiana per sempre un cop s'acabi l'estiu.

Primera setmana de mobilitat a la Costa Daurada

La majoria de clients que han fet servei de la restauració de la demarcació durant aquesta primera setmana són de Barcelona i així ho han confirmat Terres de l'Ebre, Cambrils, Salou i el Priorat. Tot i això, els hotels i allotjaments de la Costa Daurada són els que més difícil ho tenen ja que més del 50% de la seva clientela acostumen a ser turistes europeus.

Hotels de la Costa Daurada

Lluita per a la supervivència

D'aquesta manera, l'hostaleria del territori té totes les expectatives posades en la temporada d'estiu. Tot això per sobreviure a les pèrdues d'aquests mesos de tancament en què les despeses de lloguer i consum seguien existint.

Paraules clau:

Notícies relacionades