Back to top

El passeig marítim de Cambrils enllesteix les obres de remodelació

El projecte a càrrec de Ports de la Generalitat ha suposat una inversió de 451.000 euros i s'ha basat en la millora de tres zones d'actuació: el passeig marítim, la zona nàutica i la zona de pesca.
El passeig marítim ha acabat les obres de remodelació

El passeig marítim de Cambrils ja ha enllestit les obres de modernització que es van començar el mes de febrer. El projecte, que ha suposat una inversió final de 451.000 euros, ha anat de la mà de Ports de la Generalitat i té com a objectiu modernitzar l'espai pels seus usuaris i fomentar la integració del port amb la ciutat. "La vida del ciutadà i la portuària s'integren de manera harmònica, és per això que vam pensar que havíem d'invertir en aquest passeig marítim tant important, el de Cambrils", diu el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pérez Gómez. "El port no només és un lloc per anar a passejar, és sobretot un motor econòmic per a l'economia local", afegeix.

Les obres realitzades s'agrupen en tres zones d'actuació: el passeig marítim, que s'ha urbanitzat amb nou paviment i la instal·lació de passos de vianants smart i panells informatius, la zona nàutica de ribera, on s'han ampliat els serveis a les embarcacions i les zones d'espera, i finalment la zona de pesca, que ha millorat els seus accessos. "A vegades no cal fer grans obres i posar el port enlaire, són importants aquestes petites intervencions per tenir les instal·lacions com cal. El port és l'emblema de Cambrils, tant pels que ens visiten com pels cambrilencs", reconeix l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza.

Amb aquestes obres es dóna continuïtat a la façana marítima des de l'entrada del Club Nàutic fins a la dàrsena pesquera, seguint uns criteris de sostenibilitat, funcionalitat i accessibilitat pels seus usuaris.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades