Back to top

Passejades per les "agressions" mediambientals del territori

Xarxa Sud ha iniciat una campanya per denunciar les agressions mediambientals del territori. La primera parada ha tingut lloc a la Selva del Camp aquest diumenge

IMATGE: Xarxa Sud

Xarxa Sud ha iniciat una nova campanya per fer visibles i denunciar les agressions mediambientals. Aquest recorregut farà parades en diferents llocs del territori on Xarxa Sud considera que hi ha hagut un greuge a denunciar i que s'invisibilitzen per manca de responsabilitat institucional.

La primera passejada

La primera parada d'aquesta passejada es va fer a la Selva del Camp el passat diumenge dia 21 de febrer. Segons Xarxa Sud, a la Selva del Camp hi ha dues agressions molt visibles i impactants: la duplicació de la carretera que uneix la Selva amb Almoster i  els abocaments industrials a la riera.

riera, selva del camp
IMATGE: Xarxa Sud

Des de l'entitat, consideren que la Conselleria de Territori i Sostenibilitat del Govern de la Generalitat de Catalunya i el seu conseller, Damià Calvet, tenen la màxima responsabilitat d'aquestes agressions i, per tant, de l'estat actual del territori.


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades