Back to top

Patinets elèctrics al Saló de la Moto 2022

FiraReus Events recupera l’activitat pròpia amb la 14ena edició del Saló de la Moto, que tindrà lloc des del proper divendres 6 de maig fins al diumenge dia 8.

Després de dos anys en pandèmia en què l’activitat de FiraReus Events ha estat de portes endins, enfocada a les relacions amb els clients per tal de trobar nous models i fórmules de treball, la 14ena edició del Saló de la Moto reprèn l’activitat pròpia de cara al públic.

La fira comptarà amb 18 expositors de concessionaris oficials de la demarcació de Tarragona. Es podran trobar fins a 50 marques de motocicletes, 7 de quads i, per primera vegada, s’exposaran 6 marques de bicicletes i dues de patinets elèctrics. Es deu al fet que es tracta d’una realitat emergent que suposa una nova manera d’entendre la mobilitat i, per tant, conjuntament amb el Servei Català de Trànsit, s’instal·larà un petit circuit de seguretat viària amb aquests vehicles. Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de conscienciar els més petits sobre la mobilitat urbana, que cada vegada posa més èmfasi en aquesta tipologia de vehicles. També s’oferirà als visitants que puguin provar alguns dels models de motos exposats a la fira.

saló moto

Segons Anesdor, l’Associació nacional d’empreses del sector de dues rodes, que representa al voltant del 95% del total de marques de motos del mercat espanyol, la matriculació d’aquestes ha augmentat en el primer trimestre de 2022 gairebé un 17% respecte al mateix període de l’any anterior. Des de l'organització s'espera que això es tradueixi en una bona acollida.

La fira d'enguany

L'entrada serà gratuïta al recinte interior firal, que tindrà una superfície de 7.000 metres quadrats i, a l’exterior, s’habilitaran uns 4.000 per aparcament.

El divendres 6 de maig, a les 16:00h, arrenca la fira centrada en el sector de l’automoció, que conclourà el proper diumenge. El cap de setmana l’horari d’atenció al públic serà de 10:00h a 21:00h, i el dissabte a mig matí se celebrarà la inauguració de l’esdeveniment, que comptarà amb la presència del campió d’Espanya d’Enduro, Bronze Mundial d’Enduro i 6 vegades pilot del Rallye Dakar, Artur Aragonès.

Paraules clau:

Notícies relacionades