Back to top

Patrulles conjuntes per garantir la seguretat a Reus durant Nadal

Comptarà amb patrulles a peu així com una oficina mòbil on poder posar denuncies i no haver de desplaçar-se fins a les diferents comissaries.

Des del dilluns dia 6 de desembre i fins al 9 de gener, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana s'unifiquen i posen en marxa un dispositiu conjunt per incrementar la seguretat a Reus durant les festes de Nadal, que és quan hi ha més afluència de persones al carrer.

D'aquesta manera, s'intensificarà la presència policial amb patrulles a peu que es mouran pels principals eixos comercials de la ciutat. A més, com a novetat, s'instal·larà una furgoneta que s'ubicarà entre la plaça de la Llibertat i la plaça de l'Univers i que funcionarà com a oficina mòbil per recollir denuncies i evitar que els ciutadans hagin de desplaçar-se a les diferents comissaries. Per garantir el seu correcte funcionament s'ha dividit la ciutat en 4 sectors.

També hi haurà voluntaris de Protecció Civil

Aquest dispositiu incorpora també l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, per així sumar esforços i augmentar el nombre d'efectius destinats a garantir la seguretat de la ciutadania.

Paraules clau:

Notícies relacionades