Back to top

Patrycia Centeno ofereix, al Morell, una xerrada sobre lideratge femení

La periodista i experta en llenguatge no verbal visitarà el municipi dimecres 23 de novembre. L’acte és una iniciativa de la regidoria d’Igualtat del consistori
Patrycia Centeno

La periodista i experta en llenguatge no verbal com a eina de comunicació política i corporativa Patrycia Centeno visitarà el Morell el pròxim dimecres 23 de novembre. Ho farà en el marc de les activitats que, periòdicament, organitza la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament del municipi.

La cita serà al Teatre Auditori, a les 19 hores i amb entrada lliure, amb una xerrada titulada Lideratge femení: un canvi de postura, que posarà el focus en la importància de la comunicació no verbal en el lideratge femení.

Centeno, molt coneguda a les xarxes socials amb l’usuari @PoliticayModa, ha treballat com a periodista especialitzada en moda, ha escrit també diversos llibres i se la pot veure, llegir o escoltar sovint als mitjans de comunicació analitzant l’actualitat política.

“El dia a dia de les dones és ple de detalls als quals, molts cops, no donem la importància que mereixen”, apunta la regidora de l’àrea, Rosa Sánchez, “per això ens sembla molt interessant la visió que aportarà Patrycia Centeno sobre empoderament, feminisme i tot allò que hi té relació”.

Paraules clau:

Notícies relacionades