Back to top

El Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata es reobre al públic

A l’oficina de turisme han rebut moltes peticions, tant de visitants individuals com de grups, per realitzar la visita en aquest espai patrimonial que es trobava tancat des de l’inici de la pandèmia

Aquest dissabte 27 de novembre l’Agència de Reus Promoció reobre el Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata a les visites turístiques. Així doncs, aquest cap de setmana es donarà el tret de sortida a les visites per a públic individual i a partir d’aquesta data es reprendran les visites per a grups organitzats.

Des de l’oficina de turisme es reben ja moltes peticions tant de visitants individuals com de grups per realitzar la visita en aquest espai patrimonial que es trobava tancat des de l’inici de la pandèmia. Aquesta reobertura coincideix amb la recent posada en marxa de la segona fase de "Reus una escapada genial de Tardor", on la visita al Pavelló 6è està inclosa i juntament amb totes les activitats previstes per la campanya de Nadal, serà un atractiu més per visitar la ciutat durant aquestes dates.

Horaris d'obertura

Els horaris habituals d’obertura per als pròxims mesos per a públic individual seran els dissabtes d’11:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 18:00 h, i diumenges i festius d’11:00 h a 14:00 h. 

També, com ja venia sent habitual, es reforcen els horaris en ponts i dies festius, així doncs els horaris d’obertura pel proper pont del mes de desembre seran:

  • De dissabte 4 de desembre al dimecres 8 de desembre, als matins d’11:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 18:00 h a la tarda.

La venda d’entrades es realitzarà a través d'aquesta pàgina web, atès que és una plataforma pròpia de venda en línia no hi ha comissió per la compra.

Per les visites de grups concertats, les visites seran sota demanada i prèvia reserva amb l’Oficina de Turisme, i també de cara al mes de gener es tornaran a programar les visites teatralitzades realitzades per Còdol Educació.

Paraules clau:

Notícies relacionades