Back to top

El Pavelló Olímpic serà la pista central del Reus-Costa Daurada Open 2023

Reus acollirà una de les proves regulars del World Padel Tour del 27 al 2 d’abril

Ja és oficial, Reus tornarà a ser l’epicentre mundial del pàdel aquesta primavera, del 27 al 2 d’abril. Després que ahir els avancéssim la notícia, aquest dijous s'ha signat l'acord per celebrar a la ciutat el Reus-Costa Daurada Open 2023, prova regular del World Padel Tour (WPT).

El Reus-Costa Daurada Open 2023 es disputarà a la ciutat del 27 de març al 2 d’abril amb el Pavelló Olímpic com a pista central de l’esdeveniment. El torneig, que serà el cinquè de la temporada i el primer a l’Estat Espanyol tindrà una durada de 8 dies amb la disputa de 150 partits oficials, amb quadres de competició d’eliminació directa, on 72 parelles masculines i 48 de femenines -240 esportistes en total- es disputaran el trofeu de guanyador i la màxima acumulació de punts per optar a ocupar els primers llocs del rànquing mundial.

S'espera un gran impacte econòmic

Reus torna a acollir l’Open després de l’èxit de l’any passat, amb un impacte econòmic per a la ciutat de més 1,5 milions d’euros; més de 5,4 milions de visualitzacions del torneig a la televisió i més de 2,5 milions de seguidors del torneig a les xarxes socials.

L’aportació econòmica és de 200.000 euros, import que serà sufragat al 50% per les administracions involucrades, en aquest cas l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona a través del seu Patronat de Turisme, a més dels patrocinadors locals. La iniciativa compta amb el suport d'entitats esportives i organitzacions empresarials com ara PIMEC o la Cambra de Comerç de Reus.

Promoció turística, econòmica i esportiva

Aquesta iniciativa s’inscriu en l’interès de promoure el territori com a seu de grans esdeveniments i competicions esportives. En aquest context, el World Padel Tour esdevé una acció de gran interès en l’àmbit de la promoció turística, econòmica i esportiva de la Costa Daurada i de la ciutat de Reus, i permetrà contemplar en acció el millor pàdel del món, on destaca el joc de l’esportista reusenca Ariana Sánchez Fallada, una de les Top Ten mundial.

Properament, es concretaran els detalls de l’organització i les activitats complementàries amb una segona edició del Reus Pro Pàdel que tindran com a objectiu dinamitzar l’activitat esportiva i incorporar també la promoció d’aquest esport a les escoles.

Paraules clau:

Notícies relacionades