Back to top

A pel primer triomf de l'any a casa

Després de dues victòries a Alemanya, els d'Andrew Weidinger buscaran la tercera victòria consecutiva, en aquesta ocasió, a casa.

En la retina dels aficionats dels Dragons encara hi ha el partidàs que van oferir la franquícia reusenca i els Centurions de Colònia la temporada passada a l'Estadi. Un enfrontament que va acabar amb triomf local (60-51). Un resultat, que ben segur, firmaria tota l'organització pel duel de demà. La franquícia espera que aquest dissabte l'afició respongui i ompli de gom a gom les graderies de l'Estadi Municipal, ja que asseguren que han fet molta feina de promoció. 

El Dragons-Centurions es jugarà aquest dissabte a partir de les 18 h. Abans, des de les 13:30 h, power party a l'Estadi, amb vermut electrònic, entrevista a l'entrenador Weidinger i la música de DJ OMA. 

Canvis a la plantilla

Els Dragons han fet públics diversos moviments a la plantilla: el club ha tallat el defensive back Shawn Wilson, i el substituirà Jairus Moll. A més a més, el running back Elías Rodríguez i el long snapper Pep Tricàs formaran part del roster.

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons

Paraules clau:

Notícies relacionades