Back to top

Pellicer es mulla: 'Lluitaré per la línia de P3 de l'Isabel Besora'

El candidat de Junts per Reus respon a les preguntes dels espectadors de Canal Reus, centrades, en gran mesura, en la polèmica generada aquest dilluns quan es va anul·lar la taula mixta que havia de desencallar la segona línia de P3 del centre educatiu.
Entrevista Carles Pellicer

Ha costat, però Carles Pellicer s'ha mullat. El candidat de Junts per Reus a l'alcaldia de la ciutat assegura que si és alcalde "lluitaré per la línia de P3" de l'Isabel Besora. Aquesta ha estat una de les preguntes més sol·licitades per part de l'audiència de Canal Reus, en el marc de les converses que aquests dies hem mantingut amb els candidats d'aquelles formacions que tenen representació al consistori. 

A través de les xarxes socials, els pares i mares de l'escola han expressat la seva preocupació al voltant del futur del centre i la destrucció d'una de les línies de P3 el curs passat. Aquesta setmana s'havia de resoldre tot plegat, a pocs dies de les municipals. De fet, ahir hi havia convocada una taula mixta, en la qual participen tots els agents educatius del territori, per definir el futur de l'Isabel Besora. 

Després que la reunió s'anul·les, els pares i mares s'han bolcat, través de les xarxes socials, a criticar la situació. De fet, la setmana passada ja es van mobilitzar a les portes d'un debat electoral. Consideren que són moneda de canvi i que no es treballa pels interessos dels xiquets i xiquetes que estudien al centre

Pellicer respon a la tercera

Durant l'entrevista d'aquest dimarts, la darrera del cicle de converses, Pellicer ha evitat respondre a les preguntes de l'audiència. En primera instància, ha tirat pilotes fora, assegurant que la competència tant de les línies d'educació com de la convocatòria de la reunió de la taula mixta, és de la Generalitat, i concretament, del Departament d'Ensenyament. Després de tres preguntes, Carles Pellicer ha acabat responent a les peticions dels pares i mares.