Back to top

Pellicer es presentarà el 26M sota la marca Junts per Reus

L'actual alcalde ha desvetllat, a menys de tres mesos per les eleccions, com concorrerà a les eleccions municipals. Aquest dimarts està previst que presenti el número 2 de la llista que, asseguren, serà transversal.
Carles Pellicer, amb les dues marques que de moment l'emparen de cara el 26M

Carles Pellicer concorrerà a les eleccions municipals sota el paraigües de Junts per Reus. S'alinea, d'aquesta manera, amb la resta de candidatures de l'antiga Convergència Democràtica de la comarca, que havien acordat la marca 'Junts per' de cara el 26 de maig. 

L'actual alcalde reitera que plantejarà una campanya basada en la proximitat i la ciutat, i assegura que "el futur de Reus és la suma de les persones i les sensibilitats entorn d'un projecte potent". Per tot plegat adquireix la marca Junts per Reus. 

Dues marques paral·leles

Fa uns mesos, el candidat convergent va presentar una marca prèvia a la campanya electoral, Pellicer Reus 2019, que ja va quedar clar que no seria el paraigua de cara els comicis. El cap de campanya de Pellicer, Marc Just, ha assegurat que "durant dos mesos conviuran les dues marques", tot i que ha destacat que cap de les dues suma més que l'altra.