Back to top

Pellicer: 'Que l'alcalde de Tarragona encengui una tronada s'ha d'entendre des de la normalitat'

L'alcalde de Reus ha explicat per primer cop els motius que l'han dut a convidar Pau Ricomà el 28 de juny, el dia de les Completes.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha donat aquest dimecres les explicacions pertinents al voltant de la invitació, com a convidat d'honor, a l'alcalde de Tarragona per Sant Pere. Concretament, el batlle veí, Pau Ricomà, serà l'encarregat d'encendre la tronada del dia 28 de juny, la vigília de la Festa Major i un dels moments més màgics i transcendents de l'ideari festiu de la ciutat.

La decisió de convidar Ricomà no ha estat exempta de polèmica. De fet, a les xarxes socials s'han reiterat els comentaris contraris a aquest fet. 

Aquest dimecres, però, Carles Pellicer ha volgut treure ferro a l'assumpte. Preguntat per la qüestió, ha assegurat que "han vingut els alcaldes de Lleida, Girona, Barcelona, Falset, Tortosa... i ara tocava el de Tarragona". Afegeix que "és estrany que hagin vingut els alcaldes de tot Catalunya i no el de Tarragona". 

Pellicer conclou afirmant que "és una mostra de la bona sintonia entre Reus i Tarragona" i que "tot plegat només es pot entendre des de la més absoluta normalitat". 

Últim Sant Pere com a alcalde

Per cert que Pellicer viurà aquest 2022 la darrera Festa Major de Sant Pere com a alcalde de Reus. Assegura que "viuré molt intensament aquesta festa, intentant estar en tots els actes". Preguntat per com viurà la festa un cop deixi la vara de batlle ha afegit que "l'any vinent també tinc la intenció de viure-la intensament perquè així cal fer-ho tant si s'és alcalde com si no". 

Paraules clau:

Notícies relacionades