Back to top

Pellicer tanca el seu darrer mandat com a alcalde de Reus

El govern ha fet balanç dels darrers quatre anys posant l'èmfasi en la transformació urbanística de la ciutat i la reordenació econòmica dels comptes municipals.

"He buscat sempre ser un alcalde de carrer i no de despatx". Carles Pellicer ha tancat aquest dijous el seu darrer mandat com a alcalde de la ciutat. Tot i que encara queden dos mesos per les eleccions municipals i dos mesos i mig per la constitució del nou plenari, l'acte de balanç del govern es pot considerar també un punt final dels quatre anys de mandat. 

Tots els regidors de govern, excepte Pere Aluja, que encara es recupera d'un greu atropellament, han acompanyat Pellicer en aquest balanç en el qual l'alcalde ha destacat la superació de la COVID, "gràcies a la bona salut financera de l'Ajuntament" i la voluntat de transformació urbana de la ciutat. La vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó i també Teresa Pallarès, tinent d'alcalde, han desglossat alguns dels punts més importants d'aquesta transformació, com la reforma del barri del Carme i també el projecte urbanístic a l'antiga Hispània. 

El llegat de Pellicer

L'alcalde ha volgut destacar, com a llegat, la posada en marxa de grans infraestructures que encara no estan enllestides: "En els pròxims anys Reus viurà un canvi important amb la posada en marxa de l'estació de Bellissens i la intermodal". L'alcalde assegura que no vol ser cofoi i que també fa autocrítica d'aquells projectes que no s'han pogut executar. "Hi ha coses que s'haurien hagut de fer abans, però no hi havia una bona situació econòmica, és per això que el govern que arribi es trobarà amb capacitat per poder fer el que vulgui, jo aquí ja no m'hi puc posar", ha assegurat Pellicer. 

L'inici de la precampanya atura les presentacions, els anuncis i els balanços de la plana política. Això no vol dir que no hi hagi més activitat a l'Ajuntament, però sí que és cert que el dia a dia atrafegat a la plaça del Mercadal donarà pas a un intens panorama preelectoral que es viurà, sobretot, des dels partits polítics. 

Paraules clau:

Notícies relacionades