Back to top

Pellicer vol ampliar el món universitari a Reus

Junts per Reus ha donat a conèixer una altra de les línies del seu programa, aquesta vegada centrades en la formació superior. Amb l'objectiu d'ampliar la comunitat universitària a Reus, el partit ha explicat algunes de les mesures que voldrien implementar en aquesta matèria.
Acte de campanya electoral de Junts per Reus on expliquen les mesures en l'ambit universitària que voldrien implementar.

Incorporar noves universitats, potenciar la URV i millorar l'atractiu universitari de Reus. Aquestes són en termes generals, les propostes del programa de Junts per Reus en l'àmbit d'estudis superiors i ampliar d'aquesta manera la comunitat universitària a la ciutat. Les mesures passen per acollir la seu de més institucions acadèmiques com la incorporació d'una universitat internacional o més centres adscrits. Un exemple ja ho és el Centre d'Estudis d'Aviació que permet l'oferta d'estudis que sovint els centres públics no poden assumir. Altres propostes serien una Escola professional i un centre de negocis per oferir formació empresarial i comercial.

Per altra banda Pellicer també ha destacat la voluntat d'ampliar el Campus Bellisens per tal de seguir potenciant la URV com a universitat principal i de referència a Reus i al territori. Altres aspectes que s'han destacat són els referents al transport públic i la creació de més allotjament i residències universitàries per tal de fer més atractiva la ciutat per als estudiants que volen venir a estudiar i residir a Reus.

enquesta

Paraules clau:

Notícies relacionades