Back to top

Pellicer vol recuperar l'antiga Hispània amb pisos socials

Junts per Reus insisteix en les propostes urbanístiques. Després de plantejar una remodelació del passeig Mata i de la plaça del Prim, ara proposa habitatges de protecció oficial al solar de l'antiga Hispània, a l'aparcament de la Riera Miró.
Carles Pellicer proposa pisos socials a l'antiga Hispània

El candidat de Junts per Reus a l'alcaldia, Carles Pellicer, ha desvetllat avui la seva tercera proposta electoral de cara les municipals del 26 de maig. Pellicer continua abonat a les propostes urbanístiques i ara planteja desencallar d'una vegada per totes el solar de l'antiga Hispània.

Enèsima proposta per a l'etern aparcament de zona blava

De fet, Convergència i Unió, el 2015, ja es va a aventurar a llençar una idea per aquest solar que ha acabat reconvertit en un aparcament de zona blava que havia de ser provisional. Una idea que Pellicer va manllevar als socialistes, que ja havien proposat un equipament públic en aquella zona. Ara, però, l'alcalde planteja pisos de protecció oficial, atenent a la gran demanda que s'espera per als futurs anys. 

projecte

Recuperar l'antiga escola Rubió i Ors

D'altra banda, el que fa Junts per Reus és traslladar aquest equipament municipal a l'antic arxiu, a l'antiga escola Rubió i Ors, siutada al camí de l'Aigua Nova. Un espai abandonat durant els darrers anys que, anteriorment, havia acollit els elements del seguici festiu.