Back to top

Pendents de la recta final a les obres de la plaça del Víctor a Reus

A finals del mes de gener d'aquest 2023, ara fa poc més de 8 mesos, començaven les obres a la plaça del Víctor. Unes obres que havien de durar 6 mesos i que, de moment, ja s'ha anunciat que s'allargaran fins al novembre.

L'Ajuntament de Reus ha fet pública aquesta setmana la licitació del contracte d'obres de la segona fase de les obres de vianalització de la plaça del Víctor. Uns treballs que ja fa més de 8 mesos que estan en marxa, malgrat que havien de durar sis mesos inicialment

Ara fa un mes, es va conèixer que les obres acabarien finalment al mes de novembre. Però amb la publicació d'aquest nou contracte a mig setembre, veïns i comerciants es temen que les obres es puguin allargar encara més del que toca. 

Plànols fases 1 i 2 de la reurbanització de la plaça del Víctor

El projecte està pensat perquè a la plaça hi guanyin protagonisme els vianants. També s'està treballant en els carrers Alt de Sant Josep; el carrer Castellvell entre els carrers Alt de Sant Josep i de Sant Joaquim; i part de la plaça del Pintor Ferré Revascall, davant el centre cívic Gregal, que cal recordar que també s'està construint. A més, en aquesta segona fase també s'hi inclouen alguns trams dels carrers Ample, Miró i Santa Helena. Tot plegat, servirà per a fer un gir a mobilitat i circulació de la zona nord de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades