Back to top

Pèrdues del 80% per no poder vendre els caps de setmana

Acte de protesta dels comerços de la Xarxa del Port de Cambrils per exigir que se'ls permeti obrir els caps de setmana

Aixecant les persianes però sense vendre res als possibles clients, és com una cinquantena de botiguers de Cambrils han volgut donar visibilitat al seu malestar per la prohibició de poder obrir els dissabtes i diumenges, i han alertat que si la situació no es reverteix, molts dels negocis hauran de tancar. A més, afirmen que en el cas de Cambrils, l'ofec econòmic és molt greu perquè es troben en zona de costa, i precisament és el cap de setmana quan fan la major part de la facturació.

Les reivindicacions han arrencat durant la setmana

Des de fa uns dies, a diversos aparadors de petits comerços de Cambrils no essencials hi pengen cartells com "- tancar, + vacunar", o "La COVID mata, el comerç és VIDA". Amb aquests missatges els botiguers volen reivindicar que el comerç és segur i, a la vegada, exigir els polítics que gestionin millor la pandèmia i donin un respir als sectors més perjudicats. Des de l'associació de Comerç i Gastronomia Xarxa del Port asseguren que, si d'aquí a set dies la situació no canvia, tornaran a fer la protesta.

Una protesta que segurament s'ampliarà a altres poblacions de Catalunya perquè són diverses les associacions de botiguers que han contactat amb els impulsors de la reivindicació i han mostrat interès en adherir-s'hi.

Paraules clau:

Notícies relacionades