Back to top

Pérez carrega contra el secretari i l'interventor municipals

En una entrevista al Qüestió de Fons de Canal Reus TV defensa la seva tasca de govern. Trenca una llança, també, a favor de la feina fet per Josep Prat. Critica l'actitud del PSC com a partit respecte la seva persona.
Lluís Miquel Pérez en un moment de l'entrevista

Lluís Miquel Pérez va ser alcalde de Reus des de 1999 al 2011. Entre altres coses, el llegat de la seva alcaldia compta amb la construcció del nou Hospital Sant Joan a través de l'entramat municipal d'Innova. Una metodologia que ha acabat als jutjats en un macrocas judicial que sembla que no tingui fi. Pérez se sincera, en profunditat, al Qüestió de Fons d'aquesta setmana i ho fa defensant, per exemple, la tasca de Josep Prat, exdirector tant d'Innova com de l'Institut Català de la Salut.

'No és que sigui bo, és que va ser una situació excepcional poder comptar amb una persona amb un cap tan ben estructurat com el Josep Prat'.

En el mateix context, Pérez ataca o posa en dubte la consultora que va realitzar una auditoria on es criticava la seva tasca de govern recordant que 'Fabra i Cases també era qui feia les auditories anuals de l'Ajuntament'. També ataca el secretari i l'interventor municipals i la seva tasca fiscalitzadora. 'Un senyor secretari i un senyor interventor, per unes raons que puc intuir però ara no voldria plantejar, ja ho plantejaré al seu moment, perquè el patiment que han donat a moltes famílies, algú l'ha de pagar'.

L'exalcalde considera que no va fer res mal fet perquè, segons explica, qui havia de revisar la seva tasca no va fer saltar mai l'alarma.

'No és que estigués convençut que feia les coses bé, és que la intervenció i la secretaria de l'Ajuntament deia que les feia bé, o dit d'una altra manera, no deia que les fes malament com era la seva obligació'.

Per últim, també valora el paper del PSC quan se li pregunta, com a partit, si li ha donat prou suport. 'El partit com a institució no', sentencia, 'hi ha moltes persones que mai m'hauria pogut pensat que estarien tan pròximes en moments tan difícils'.

L'entrevista sencera a Lluís Miquel Pérez la podran veure aquest vespre, a dos quarts de nou, al Qüestió de Fons de Canal Reus TV.

Paraules clau: