Back to top

Persegueixen un conductor drogat per les carreteres del Baix Camp

Circulava de forma temerària i va poder ser detingut a Cambrils després de provocar un accident en la fugida.

Imatge d'arxiu

Aquest dimecres, 26 de gener, al voltant de les 13 hores, es va produir una persecució policial a les carreteres del Baix Camp en la que hi van participar Mossos d'Esquadra, policia local de Cambrils i policia local de Mont-roig.

Fuig del control

El sospitós estava conduint un Audi de manera temerària quan va ser interceptat pels Mossos d'Esquadra en un control policial a la N340, entre Cambrils i Mont-roig del camp. El conductor, en veure el control, va fugir i, ràpidament, els agents van iniciar una persecució per la carretera per tal d'interceptar-lo. 

Durant la persecució, el sospitós va girar cua i es va dirigir novament cap a Cambrils. En aquest moment, la policia local del municipi va sumar-se a la persecució.

Accident i detenció

carretera cambrils N340 T312 rotonda

Segons han pogut confirmar fonts dels Mossos d'Esquadra, el conductor circulava fent tota mena d'avançaments imprudents i d'irregularitats. Finalment, el vehicle va col·lidir contra un altre i va causar un accident lleu a la rotonda de Cambrils que connecta la N340 amb la carretera T312.

Drogat i sense carnet

En aquest moment, els agents el van detenir i van comprovar que no disposava de cap permís per conduir i que estava sota els efectes de les drogues. L'home va negar-se a rebre assistència mèdica. 

El detingut, un home de 35 anys i veí de Reus, està acusat de conducció temerària i de conduir sota els efectes de les drogues, de no haver tingut mai el permís de conduir i de resistència a l'autoritat. L'home ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Paraules clau:

Notícies relacionades