Back to top

Persones de totes les edats corren la 1a Milla Urbana de Vinyols i els Arcs

Vinyols i els Arcs ha organitzat la primera Milla Urbana, una cursa pels carrers del municipi que ha reunit més de 150 participants. Una xifra que no preveien i a última hora han hagut d'obrir noves inscripcions. La prova ha coincidit amb les jornades gastronòmiques del pinxo vinyolenc.
1a Milla Urbana Vinyols i els Arcs

Vinyols i els Arcs ha estat l'epicentre de la 1a Milla Urbana del municipi. La prova és una milla urbana, però la distància que es corre depèn de l'edat. Els més petits han estat els primers en sortir i han completat 365 metres. Conforme són més grans els participants, els metres han anat augmentant fins als 1.600,9 metres que és la milla sencera, dues voltes al recorregut urbà dissenyat per l'ocasió. Els organitzadors s'han vist desbordats ja que preveien unes 150 inscripcions i finalment han superat aquesta xifra.

La majoria dels participants s'han desplaçat al municipi en família per tal de gaudir d'un diumenge diferent. La cursa ha abraçat totes les edats, des dels més petits fins als més grans, dins la categoria de veterans. Ara els atletes de Vinyols i els Arcs ja pensen en la pròxima cita, la tercera cursa de relleus que es farà el 30 de setembre.

Paraules clau: