11:39 - 27 abril 2023
Gastromobil
Pèsols amb emulsió i foie de llobarro | Recepta
Vols aprendre a cuinar aquests pèsols amb emulsió i foie de llobarro? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a cuinar uns pèsols amb emulsió i foie de llobarro, amb el xef Sergi Palacín, del restaurant HIU de Cambrils.
INGREDIENTS
- 100 g de pèsols
Per l'Emulsió de Llobarro:
- 550 g d’espines i cap de llobarro
- 300 g d’oli
- 300 g d’aigua
- 10 g de vinagre
- 4 g de sal
Per al foie de fetge de llobarro:
- 400 g de fetge de llobarro
- 50 g de mantega
- 5 g de sal
- 3 g de Pebre
ELABORACIÓ
- Començarem amb l'emulsió del llobarro: confiteu els caps i les espines en oli, passada una hora, afegiu-hi l'aigua i deixeu-ho coure 2 hores més. Deixeu que reposi.
- Emulsioneu-ho i afegiu-hi el vinagre i la sal.
- Per a fer el foie de llobarro, treballeu amb les mans el fetge de llobarro, i afegiu-hi la mantega pomada, la sal i el pebre. Treballeu bé la barreja i feu un “rul·lo” amb paper film que haureu de coure al bany maria, a 65 graus, durant uns 20 minuts.
- Escaldeu els pèsols i emplateu-los amb la base d’emulsió de llobarro. A sobre, poseu-hi el foie de llobarro i una mica d’ous de llobarro ratllats.