Back to top

Pèsols amb emulsió i foie de llobarro | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquests pèsols amb emulsió i foie de llobarro? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a cuinar uns pèsols amb emulsió i foie de llobarro, amb el xef Sergi Palacín, del restaurant HIU de Cambrils. 

INGREDIENTS

  • 100 g de pèsols

Per l'Emulsió de Llobarro:

  • 550 g d’espines i cap de llobarro
  • 300 g d’oli
  • 300 g d’aigua
  • 10 g de vinagre
  • 4 g de sal

Per al foie de fetge de llobarro: 

  • 400 g de fetge de llobarro
  • 50 g de mantega
  • 5 g de sal
  • 3 g de Pebre

ELABORACIÓ

  1. Començarem amb l'emulsió del llobarro: confiteu els caps i les espines en oli, passada una hora, afegiu-hi l'aigua i deixeu-ho coure 2 hores més. Deixeu que reposi
  2. Emulsioneu-ho i afegiu-hi el vinagre i la sal.
  3. Per a fer el foie de llobarro, treballeu amb les mans el fetge de llobarro, i afegiu-hi la mantega pomada, la sal i el pebre. Treballeu bé la barreja i feu un “rul·lo” amb paper film que haureu de coure al bany maria, a 65 graus, durant uns 20 minuts.
  4. Escaldeu els pèsols i emplateu-los amb la base d’emulsió de llobarro. A sobre, poseu-hi el foie de llobarro i una mica d’ous de llobarro ratllats. 

Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades