Back to top

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló compleix 25 anys

Les representacions tindran lloc els dies 10, 11, 17 i 18 de desembre de 2022

Aquest cap de setmana, el Pessebre dels Estels donarà vida al poble abandonat de Masia Castelló en la seva 25ena edició. Un pessebre vivent amb més de 300 persones implicades i que inclouen una seixantena d'escenes i que no només fa revifar l'ambient al poble de Masia Castelló, sinó que també fa reviure oficis antics que es duien a terme en municipis petis de muntanya i que s'han perdut al llarg dels anys. 
 
Enguany, més de 300 persones hi participaran
com a figurants en una seixantena d'escenes on es recuperen, sobretot, oficis típics de petits pobles de muntanya que es feien antigament i que en l'actualitat ja s'han perdut.  

Des de l'organització celebren que aquesta representació estigui esdevenint un referent al Camp de Tarragona. De fet, en aquesta edició esperen assolir els 8.000 visitants entre aquest cap de setmana entrant i el vinent.

Venda d’entrades 

Les entrades per visitar el Pessebre dels Estels es poden adquirir a través de la pàgina web www.masiacastello.cat. Els preus són els mateixos que l’edició anterior.

  • Adults: 10 € (majors de 10 anys)
  • Infants: 6 € (de 4 a 9 anys)
  • Gratis per a nens i nenes de 0 a 3 anys.

Per comprar les entrades caldrà triar el dia i la franja horària en la qual es vol assistir i seguidament es podrà triar la tipologia d’entrada (adult, infant o bé gratuïta). Totes les persones que visitin el pessebre hauran de tenir entrada, fins i tot els infants que no paguen, per tal de comptabilitzar el nombre de persones que hi accedeixen.

Recorregut únic i franges horàries

Una de les novetats del 2021, que es va posar en marxa a causa de la Covid però que es manté, és el recorregut únic i per grups. La iniciativa va tenir molt bona acceptació perquè permet que tothom pugui veure les més de 40 escenes en un sentit ordenat i sense aglomeracions de gent.

A més, per poder espaiar els accessos de cada grup, l’entrada al pessebre es tornarà a fer per franges horàries. Aquestes, que seran de mitja hora, començaran a les 17.30 h amb un últim passi diari a les 19.30 h. En el moment de comprar les entrades es podrà escollir el passi al qual es vol assistir.

cartell estels

Paraules clau:

Notícies relacionades