Back to top

El petit comerç protesta per una campanya d'Amazon a les escoles públiques

Un centenar d'entitats comercials d'arreu de Catalunya, entre elles la Unió de Botiguers de Reus, han enviat una carta a la Generalitat després que el gegant de la compra en línia hagi fet una campanya a les escoles públiques del país.

Amazon ha llençat una campanya que duu per nom 'Un clic para el cole' a través de la qual proposava a les famílies fer compres a través de la plataforma i com a contrapartida, la companyia ajudava l'escola a acumular crèdit que després podien utilitzar. 

Davant d'aquesta situació, un centenar d'entitats comercials de tot Catalunya s'han unit per reclamar a la Generalitat que posi fre a aquest tipus de campanyes. "Tothom pot comprar on vulgui però no creiem que des de centres que es financien a través dels impostos, també dels comerciants del territori, s'hagin de promoure aquest tipus d'accions", diuen. 

Botiguers Amazon

Reus

En el cas de Reus, aquest dimecres, Meritxell Barberà, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus i Pau Salvadó, president del Centre Comercial el Pallol i també representant del Consell de Cambres de Catalunya, han fet eminent la seva queixa, que s'ha concretat, de moment, en una carta enviada a les conselleries d'Empresa i Ocupació i d'Ensenyament. 

Paraules clau:

Notícies relacionades