Back to top

El petit comerç de Reus esperava una campanya de Nadal més bona

Disparitat d'opinions entre els botiguers. Mentre que molts afirmen que han tingut una campanya de Nadal pitjor que la de l’any passat, d'altres afirmen que han assolit bones vendes.

No tots els comerciants valoren de la mateixa manera la campanya de Nadal, però en general, molts dels petits comerços esperaven fer  més vendes durant aquestes dates assenyalades, tal i com afirmen des de la Unió de Botiguers.

Les vendes s'han concentrat els últims dies

De fet, reconeixen que l’activitat comercial ha anat de menys a més, i que si passat el pont de la Puríssima el volum de vendes va afluixar, pels volts de Nadal i, sobretot, a les proximitats de Reis, ha tornat a créixer fins a assolir nivells força bons. De cara a les rebaixes, tot i la pandèmia, esperen que es compleixin les expectatives i recuperar-se econòmicament després de les dificultats que arrosseguen per les conseqüències de la Covid-19 i les restriccions.

El consistori reusenc valora positivament l'impacte de la campanya de Nadal

A l’espera de les dades que encara s’estan recopilant, la regidora de Promoció de Ciutat, Montse Caelles, fa una valoració positiva de la campanya de Nadal, i afirma que s’han complert els objectius, però que caldrà analitzar el seu impacte per sectors, ja que les restriccions per la pandèmia han incidit més en la restauració que en l’àmbit comercial. 

Paraules clau:

Notícies relacionades