Back to top

“Un petit gest per Reus”, la nova campanya del PSC per promoure el civisme a la ciutat

El grup municipal encoratja a la població a fer petits gestos per cuidar la ciutat i aconseguir un Reus més cívic i més net

Després de l’èxit de la campanya #CompraAReus, a favor del comerç de la ciutat i que ha rebut més de 15.000 visualitzacions a les xarxes socials del PSC, el grup municipal del socialistes engega una nova campanya per promoure el civisme entre tota la ciutadania mitjançant el vídeo “#UnPetitGestPeReus, ja disponible a les xarxes socials de la formació.

“Davant el repte global que tenim, volem demanar un petit esforç per part de tota la ciutadania. Un petit gest on si tots i totes col·laborem, sortirem guanyant com a ciutat. Estem segurs de que si cadascú de nosaltres fa un sol gest per Reus i per tot el planeta, aconseguirem molt.” remarca Andreu Martín, portaveu del grup municipal del PSC a la ciutat.

En el vídeo, de 2 minuts de duració, es poden veure als 6 integrants del grup municipal demanant petits gestos a tota la població. “Som conscients que la majoria dels reusencs i reusencs son cívics i col·laboren en el servei de recollida i neteja, però també som conscients que hi ha gent que no fa tot allò que està en les seves mans per col·laborar amb la resta de la ciutadania i cuidar del seu entorn” relata Martín.

Entre altres gestos, es demana llançar les escombraries a les darreres hores del dia i al seu respectiu contenidor, utilitzar les deixalleries mòbils i fixes que van implantar els socialistes ara fa 20 anys o bé no deixar residus fora dels contenidors, recordant que es pot trucar al 010 per la seva recollida gratuïta.

Reciclatge de mascaretes i envasos de gel hidroalcohòlic

“Demanem que tot aquests gestos es realitzin sense oblidar la importància que té el reciclatge en el nostre dia a dia. Volem recordar que les mascaretes s’han de llançar al contenidor de rebuig, de color gris o verd fosc, i els envasos buits de gel hidroalcohòlic, si no es poden reomplir, al contenidor groc”. conclou Martín, que a més, recorda que “Sempre que sigui necessari, seguirem reclamant al govern una millora de la gestió del servei de recollida de brossa, tal i com hem fet en repetides ocasions al llarg dels darrers mesos”.

Paraules clau:

Notícies relacionades