Back to top

Petits valents encenen el primer foc de Misericòrdia

El Ball de Diables Infantil de Reus ha celebrat aquest cap de setmana el correfoc per als més petits. Un miler de carretilles i una desena de colles infantils i bestiari han participat en aquest seguici de foc que ha recorregut els carrers de la capital del Baix Camp.
Petits valents encenen el primer foc de Misericòrdia

La Festa Major és sinònim de foc, i el primer torn per a les de Misericòrdia ha estat per als més petits amb el Correfoc Infantil. Diablons i bestioles han recorregut els carrers de Reus en un gran seguici que ha il·luminat el centre de la capital del Baix Camp. Una desena de colles vingudes de diversos punts de Catalunya com el Ball de Diables de Vila-seca Infantil o els Diables Infantils La Vella de Gràcia, han precedit als petits amfitrions reusencs.

Els Set Pecats Capitals Infantils de la Pobla de Mafumet, el Ball de Diables Infantil de la Ràpita, el Drac petit de Granollers, el Cabrot petit del Vendrell i la Farnaqueta de Cambrils han estat les altres colles convidades, tot plegat per omplir els carrers d'espurnes de la mà de canalla valenta que no tem el foc.

El Correfoc Petit ha estat la primera de diverses enceses durant les Festes de Misericòrdia. Aquest divendres 20 El Ball de Diables de Reus representa el Ball de Sant Miquel i l'endemà serà el torn del Correfoc amb el bestiari reusenc i altres colles vingudes de diversos indrets del territori. El 25, dia de Festa Major, el Santuari acollirà la tradicional encesa de la Víbria i el Drac, la carretillada per part dels diables seguida de l'encesa de la façana.

Paraules clau:

Notícies relacionades