Back to top

El pianista Ignasi Cambra, protagonista del 135è aniversari de la Cambra

Tot i la dificultat d'haver d'estudiar les partitures en braille i aprendre d'oïda, a causa a la seva ceguesa, s'ha convertit en un dels artistes referents en el seu àmbit.

El reconegut pianista Ignasi Cambra serà l'encarregat d'oferir el concert commemoratiu del 135è aniversari de la Cambra de Comerç de Reus. Tot i la dificultat d'haver d'estudiar les partitures en braille i aprendre d'oïda, a causa a la seva ceguesa, s'ha convertit en un dels artistes referents en el seu àmbit. De fet, la ceguesa no li impedeix interpretar obres d'una alta complexitat com demostrarà durant el concert, on interpretarà obres d'autors com Chopin, Scriabin i Brahms.

A més, compta amb estudis empresarials, motiu pel qual des de la Cambra també han volgut comptar amb la seva presència en el seu 135è aniversari. El concert serà divendres 17 de desembre, a dos quarts de 9 del vespre, a l'interior de la Prioral de Sant Pere.

presentació concert

Setmana cultural de la Cambra

La Cambra de Comerç de Reus ha inclòs aquest concert en el programa d'activitats del 135è aniversari de la corporació. Un programa on la música, en particular, i la cultura, en general, hi tenen un protagonisme destacat.

Al concert del pròxim 17 de desembre cal sumar-hi que va realitzar, amb caràcter solidari, la Coral de la URV el 20 de novembre; la col·laboració amb el Festival Accents per programar el recital de Maria Arnal i Marcel Bagés previst pel divendres 10 de desembre; i finalment el Concert Extraordinari de Cap d'Any del 4 de gener al Teatre Fortuny en col·laboració amb l'Associació de Concerts i que protagonitzarà l'Orquestra Simfònica del Vallès.

Paraules clau:

Notícies relacionades