Back to top

El piano i el vi s'uneixen a 'Ètim' de Lluís Capdevila

El pianista i compositor del Priorat ha presentat aquest diumenge el seu darrer disc al teatre Bartrina. El públic assistent ha pogut experimentar la fusió entre la música i l'enologia amb una copa de vi abans del concert.
Lluís Capdevila

Després d'una dècada a Nova York, el retrobament amb les seves arrels a Falset ha inspirat les noves melodies de Lluís Capdevila. El pianista i compositor del Priorat ha debutat aquest diumenge al teatre Bartrina amb el seu quart disc, Ètim.

Senzill però alhora eteri, ha mantingut el seu estil en aquest darrer projecte, inspirat en l'olor del vi de la cooperativa falsetana Falset Marçà.

Una experiència sensorial

Abans, el públic ha pogut tastar una copa del vi que ha inspirat la programació d'aquest vespre. Durant el concert, ha delectat l'auditori del Bartrina amb melodies articulades mitjançant ritmes i harmonies sorprenents, però no sobtades, combinant així el gust del vi negre amb la música de Capdevila.

També l'ha acompanyat sobre l'escenari el contrabaixista Jesús Pacheco, en un duet que ha interpretat altres temes de la trajectòria musical del pianista.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades