Back to top

"PIM PAM POUM"

Ja han passat 100 dies del nou govern i el PSC de Reus ha sortit a la càrrega. Els portaveu Andreu Martín ha titllat "d'inoperància" la tasca del govern format per l'acord de Junts per Reus, ERC i Ara Reus. Ha lamentat que les promeses electorals, de moment, s'han quedat al tinter. Ha recordat que la ciutat encara no compta amb l'esperat MINI-POUM i ha posat en dubte la creació del Pla d'Acció Municipal (PAM).
Andreu Martín, portaveu del PSC de Reus.

Decepció. Aquesta és la paraula que més ha repetit el número 1 dels socialistes a Reus, Andreu Martín, en el balanç dels cent primers dies del nou govern. Ha considerat que la repetició de l'acord a tres bandes amb Carles Pellicer com a alcalde i la vicealcaldia d'Esquerra deixen un panorama "d'inacció". Ha assegurat que encara no s'ha posat en marxa cap de les promeses electorals i que això suposa un greuge per a la ciutadania. De fet, els socialistes defensen que la ciutat està supeditada als partits i a altres administracions. Martín ha subratllat que 'la ciutat no mereix uns governants que converteixin Reus en una sucursal depenent del designi d'altres administracions i dels partits'.

El socialista ha recordat que el govern de Pellicer havia promès l'elaboració d'un MINI-POUM, davant la impossibilitat d'enllestir el POUM de la ciutat. Així com ha posat en dubte que després de 3 mesos, el govern només hagi exposat la creació del Pla d'Acció Municipal. 'Reus és líder en baix reciclatge, en taxa d'atur, en manca de zones verdes, en brutícia i demano que després d'aquests 100 dies, que per mi han estat 100 anys, prou inoperància', ha afegit Martín. Han reiterat que seguiran treballant per aportar el contrapunt i proposar alternatives a través de mocions i propostes de resolució, tot i que també han posat en dubte l'eficàcia d'aquestes eines.

Paraules clau: