Back to top

PIMEC considera que és "un error" aturar el país

El president de PIMEC Catalunya, Josep González, considera que és un error aturar al 100% l'activitat econòmica de tot el país. Unes paraules que es contradiuen al que va exposar aquest dilluns el president del govern de la Generalitat, Quim Torra, qui demana el confinament de tots els sectors, menys el de l'alimentació i el de la salut.
PIMEC

"Anem tard". Aquesta és la sensació que es repeteix des de tots i cadascun dels sectors, sent el sanitari el més evident. Per aquest motiu, el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, demanava aquest dilluns un confinament solidari més exhaustiu, i apel·lava a tots els treballadors a quedar-se a casa, menys els professionals del sector alimentari i el de la salut.

Unes paraules que segons el president de PIMEC Catalunya, Josep González, van provocar una situació de desconcert entre els empresaris. I és que, segons assegura, "aturar al 100% l'activitat econòmica és un error" i per tant, considera que s'hauria d'arribar a un equilibri entre les mesures sanitàries i les econòmiques.

Restauració, comerç i cultura, els més perjudicats

Segons el president de PIMEC Tarragona, Jordi Ciuraneta, els sectors de la restauració, el turisme, el comerç i la cultura són els que en sortiran més perjudicats d'aquest Covid-19. Ciuraneta assegura que ara no és moment de mirar la part negativa, sinó de buscar solucions.

Demanen ampliar la línia de crèdit per a les PIMES

De moment, des de PIMEC també han demanat al Govern de la Generalitat  ampliar a 3.000 i 5.000 milions d'euros la línia de crèdit per a les petites i mitjanes empreses per fer front al coronavirus.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades