Back to top

PIMEC demana avançar les mesures turístiques al 15 de juny

Des de la patrona reclamen que les mesures per als professionals es flexibilitzin abans de l'1 de juliol, la data que s'ha proposat oficialment per l'obertura de fronteres.
turisme

La por no pot condicionar les decisions econòmiques. És el que defensa Josep González, president de PIMEC Catalunya, a l'hora de parlar sobre la incentivació del sector del turisme en el context de crisi post-Covid-19.

El turisme nacional no és suficient per salvar la temporada

Tot i que reitera que les mesures sanitàries s'han de complir de manera estricta, també recorda que el turisme representa un dels motors de l'economia catalana i espanyola. Entre altres qüestions, ha posat de manifest que el turisme nacional no és suficient per salvar la temporada.

En aquest sentit, demana que les mesures es flexibilitzin a partir del 15 de juny i no pas a partir de l'1 de juliol, tal com han proposat les administracions superiors.

El sector de l'hostaleria suma més de 600 ERTO al Baix Camp

Una preocupació que se suma a la patacada que s'ha emportat el sector de l'hostaleria al Baix Camp. Més de 600 Expedients de Regulació Temporal des que va començar la pandèmia, sent els municipis de Reus i Cambrils els que s'han vist més afectats amb 267 i 199 ERTO, respectivament.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades