Back to top

PIMEC demana fer tests massius als treballadors

PIMEC defensa la realització de tests massius als treballadors per poder reactivar l'activitat econòmica amb seguretat, i assegura que estan treballant en aquesta línia. D'altra banda, demana unes mesures més clares, concises i exigents per part del Govern Estatal.
testos covid-19

Per treballar amb garanties i accelerar l'activitat econòmica cal fer testos massius als treballadors i descartar els positius en Covid-19.

Això és el que defensa el president de PIMEC al Baix Camp, José M. Caballero, qui apunta que el Govern espanyol n'estaria frenant l'accés a la ciutadania.

Caballero també critica la falta de claredat i concreció de l'administració estatal davant la reentrada de l'activitat de moltes petites i mitjanes empreses a partir d'aquest dilluns, ja que diu que "estem treballant per fer-ho amb les mesures adequades, però no tenim la certesa d'estar-ho fent bé del tot". 

PIMEC insisteix en la necessitat de reduir impostos

Pel que fa als ajuts econòmics per part de les administracions, Caballero insisteix en què el que necessiten no són subvencions, sinó que se'ls redueixin els costos o se'ls permetin moratòries. En aquest sentit, i en relació a la reobertura dels negocis al 50%, el representant de les petites i mitjanes empreses creu que per a molts no serà viable, i afirma que "treballarem al 50%, però no ens reduiran els impostos al 50%". Afegeix que "és complicat mantenir negocis al 50% amb treballadors que estaran treballant al 100%". 

Entrevista completa

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades